Cues interminables davant els taulells de Vueling la setmana passada
Cues interminables davant els taulells de Vueling la setmana passada
Barcelona

Setmana de caos a l'aeroport del Prat: és el segon aeroport a Europa en nombre d'incidències

Els problemes operacionals de Vueling afecten directament l'aeroport del Prat on aquesta és la principal operadora aèria

RedaccióActualitzat

L'aeroport del Prat ha viscut una de les setmanes més complicades dels últims estius. Els problemes de cancel·lacions i retards en els vols de la companyia Vueling han provocat llargues cues d'usuaris que han hagut de fer hores d'espera per reclamar o demanar informació d'alternatives de vol.

Els usuaris de Vueling denuncien la falta d'informació de la companyia. Els passatgers que es queden sense vol i que tornen a formar llargues cues a la terminal 1 de l'aeroport del Prat han d'anar de taulell en taulell per intentar reubicar-se o per buscar un tiquet que els permeti poder menjar alguna cosa en el temps d'espera.
           
Malgrat que Vueling no ofereix informació del nombre total de vols cancel·lats o que van patir retards en la jornada d'ahir, a la web nord-americana Flightstats, es pot veure el global d'incidències que va tenir la companyia.

Els últims dies de juny, Vueling va acumular una vintena de cancel·lacions i més de 380 retards en els seus vols. L'aeroport del Prat, que té Vueling com la principal operadora, va patir directament les conseqüències d'aquestes anul·lacions i retards. El Prat apareix a la web Flightstats com el segon aeroport de tot el món que va registrar més incidències en l'última setmana. En un mapa significatiu, el de Barcelona apareix com l'aeroport amb un nombre important de retards:

 

 

 

Ahir divendres, l'aeroport del Prat va registrar 11 cancel·lacions de vols i 310 sortides amb retard. Va ser el segon aeroport de tot el món en nombre d'incidències. Vueling, amb un total de 25 vols cancel·lats i 406 retards se situa al capdavant de les companyies més problemàtiques de tot el món en la jornada d'ahir.

 

 

Avui, la situació pot ser igual o pitjor, perquè fins a la una del migdia ja s'han registrat al Prat 7 cancel·lacions i 121 sortides amb retard. Vueling tornar a ser una de les companyies aèries amb més problemes: ja ha anul·lat 10 vols i registra 154 vols amb retard.

 

Anar al contingut