Llibres d'adults més prestats
Llibres d'adults més prestats
Barcelona

"Victus", la novel·la més prestada per les biblioteques per tercer any consecutiu

Les biblioteques catalanes presten 15 milions de llibres l'any

RedaccióActualitzat

El que més es demana a les biblioteques entre el públic adult són els "best-sellers" i per tercer any consecutiu, el més prestat ha estat "Victus" d'Albert Sánchez Piñol. Ja ha sortit la segona part del llibre, però es continua demanant el primer que ha batut rècord de vendes i que ara fa tres anys que va arrasar per Sant Jordi.

En el següent lloc de novel·les per a adults trobem "Misión Olvido", de María Dueñas, sobretot des que l'autora va publicar "El tiempo entre costuras".

I el segueix "Desig de xocolata", de Care Santos, un premi Ramon Llull que va ser el més venut per Sant Jordi ara fa dos anys.

Per tant, es pot comprovar que sempre hi ha una connexió entre el més venut a les llibreries i el més demanat a les biblioteques. De totes maneres, les biblioteques també tenen com a objectiu donar a conèixer altres autors per poder enriquir el bagatge cultural dels consumidors.

 

Llibre juvenil

El llibre juvenil també és molt important. En primer lloc, les biblioteques han prestat "Wonder", de R. J. Palacio. Una història de superació personal que enganxa tant a joves com a adults. A més, és lectura obligatòria en moltes escoles. De fet és un long seller perquè es manté a les llistes des de fa temps.

També destaquen "Bajo la misma estrella", de John Green, i "Noel et busca", d'Àngel Burgas.

 

Còmic

El còmic també és un apartat interessant per la gent jove, i més des de l'explosió del manga japonès, com "Bola de Drac" o "Naruto"

Conte infantil d'imaginació

A més dels contes japonesos destaquen els contes infantils d'imaginació com "Diaris de Greg", de Jeff Kinney.

Les biblioteques de Catalunya presten aproximadament uns 15 milions de llibres l'any.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut