Victòria del Lleida a Ferrol i derrotes del Terrassa a Salamanca i del Nàstic a Múrcia

Mala jornada per als tres equips catalans de Segona Divisió amb un balanç d'una victòria i dues derrotes. Només ha guanyat el Lleida, que ha superat per 1-3 el Racing de Ferrol amb dos gols de Nakor i un d'Escoda. El Terrassa ha perdut per 3-1 al camp del Salamanca i el Nàstic per 1-0 al camp del Múrcia. Amb aquests resultats, el Lleida és novè amb 32 punts, els mateixos que té el Nàstic, que ocupa una posició menys. El Terrassa és dissetè amb 25 punts, a només dos de les posicions de descens.

La setmana de "stage" en terres gallegues ha estat profitosa per al Lleida. Els de Miguel Rubio han recuperat a l'estadi d'A Malata la seva efectivitat com a visitans i han sumat tres punts que deixen l'equip en novena posició. Nakor ha estat un malson per als defenses del Racing de Ferrol i els seus dos gols han encarrilat la victòria. Granon ha retallat distàncies amb un cop de cap, però Escoda, amb un xut des de fora de l'àrea, ha frustrat les aspiracions del rival. Pitjor ha resultat la visita del Terrassa a l'Helmántico. Després del gol inicial de Tomás, Monty ha empatat per al conjunt egarenc, poc abans del descans. Ha estat a la segona part quan el Salamanca ha fet valer el seu domini i amb dues dianes més, de Gorka Brit i d'Aurelio, ha frenat la recuperació dels vallesans. El Nàstic també ha tornat de Múrcia amb les mans buides. Un gol d'Iván Alonso ha significat la segona derrota consecutiva per als de Luis César.