L'espai rehabilitat després de l'enderroc de l'antiga discoteca el Roc 34, al nord de la ciutat i al costat de la gran rotonda que es…
L'espai rehabilitat després de l'enderroc de l'antiga discoteca el Roc 34, al nord de la ciutat i al costat de la gran rotonda que es projecta construir (ACN)
Vic

Vic construirà una gran rotonda al Roc 34 per millorar la connectivitat amb els municipis del nord de la comarca

ACN Vic.-L'alcaldessa de Vic, Anna Erra, vol millorar la connectivitat de la ciutat amb la resta de municipis del nord de la comarca i aprofitar per construir un Vic "molt més amable per les persones". Aquest dimecres, la batllessa ha explicat que l'Ajuntament iniciarà les obres per construir una gran rotonda a l'entrada nord de la ciutat, a la zona del Coll de Vic i el Roc 34. Ja fa dies que les obres han començat amb la demolició de l'antiga discoteca, al costat de la rotonda, i l'habilitació de l'espai en una gran zona verda i d'aparcament. La construcció de la nova rotonda implicarà l'enderroc de la gasolinera. El finançament dels treballs anirà a càrrec dels propietaris de les zones afectades i també de l'Ajuntament.

Actualitzat
Anar al contingut