Atletisme

València acull a partir d'avui el Mundial "indoor" d'atletisme amb el català Marc Orozco

València acull, des d'aquest matí, el Mundial "indoor" d'atletisme, i això en un any olímpic té una importància afegida. Entre els atletes que hi participen, hi ha Isinbayeva, Mutola, Liu Xang o Bekele. Des de dimecres han arribat les delegacions de tots els països a la capital valenciana i aquest dijous els atletes espanyols han passat pel control d'acreditacions. L'únic català de naixement entre la vintena d'atletes espanyols que aniran al Mundial és l'olesà Marc Orozco, que competirà en el relleu 4x400.

Actualitzat

Marc Orozco es va guanyar la classificació amb una victòria a l'estatal que es va disputar fa unes setmanes al mateix pavelló Lluís Puig de València, una instal·lació que li ofereix bones sensacions. És la primera vegada que Orozco participa en una competició d'aquest nivell. El gran objectiu és ficar el relleu espanyol entre els 16 millors del món i anar als Jocs de Pequín. De tota manera, el 4x400 encara està molt verd i fins aquesta tarda no faran el primer entrenament plegats.

També hi és Jackson Quiñónez

A València, també hi competirà Jackson Quiñónez. Per a l'atleta d'origen equatorià, resident a Lleida, el Mundial "indoor" de València és el primer objectiu de la temporada. Després, tocarà descansar i començar a preparar els Jocs Olímpics de Pequín.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut