Jenson Button, el més mediàtic dels 330 participants del Challenge Fuerteventura (Foto: EFE)
Fórmula 1

Uns problemes musculars impedeixen a Jenson Button acabar el triatló de Fuerteventura

Jenson Button, pilot de l'escuderia McLaren Mercedes, ha hagut d'abandonar en el triatló Challenge Fuerteventura, a causa d'uns problemes musculars a una cama. L'excampió del món de Fórmula 1 és un gran aficionat a aquesta modalitat esportiva, i competeix en diverses proves al llarg de la temporada com a entrenament per a la competició automobilística

Actualitzat

Jenson Button, pilot de l'escuderia McLaren Mercedes, ha hagut d'abandonar en el triatló Challenge Fuerteventura a causa d'uns problemes musculars. L'excampió del món de Fórmula 1 és un gran aficionat a aquesta modalitat esportiva, i competeix en diverses proves al llarg de la temporada com a entrenament per la competició automobilística. Button ha sortit de l'aigua entre els primers després de nedar 1,9 quilòmetres, ha completat els 90 quilòmetres en bicicleta sense cap mena de problema, però durant els 21 de cursa atlètica ha sofert problemes musculars a una cama. L'anglès havia arribat dimarts a l'illa després de participar diumenge passat en el Gran Premi de la Xina de Fórmula 1.

L'alemany Andreas Dreitz ha estat el guanyador de la Challenge Fuerteventura amb un temps de 4 hores, 1 minut i 47 segons, per davant del francès Sylvain Sudrie i el també alemany Horst Reichel. En categoria femenina ha guanyat la danesa Camilla Pedersen amb un temps de 4:30:13, per davant de la irlandesa Eimear Maria Mullan i l'alemanya Daniella Sammler. Pedersen va patir múltiples fractures després d'una caiguda de bicicleta el setembre passat, i va estar 19 dies en coma induït. Ara sembla que està totalment recuperada.

 

Anar al contingut