Castelldefels

Una fuita de gas al passeig Marítim de Castelldefels obliga a desallotjar dos blocs de pisos

Una fuita de gas a Castelldefels ha obligat a desallotjar vuit famílies de dos blocs de pisos, al passeig Marítim. Durant les obres de millora que s'estan fent a la xarxa elèctrica d'aquesta zona, els operaris han foradat la canonada del gas i han provocat la fuita. L'incident ha provocat una gran flamarada que ha cremat una caseta de l'ONCE. Dotze dotacions dels bombers s'han desplaçat al lloc dels fets, i per precaució s'han desallotjat els dos blocs de pisos. A tres quarts d'onze del matí, els Bombers han controlat la fuita.

Actualitzat

Les causes del sinistre s'estan investigant. Segons Endesa, però, els operaris de la companyia estaven fent un treball programat per convertir una línia aèria en soterrada quan en unir dos cables amb un bufador s'ha iniciat el foc. Fins a 12 dotacions de bombers hi han acudit per sufocar l'incendi, que a tres quarts d'onze del matí ja estava controlat. Com a mesura preventiva, han desallotjat 16 vivendes, encara que només vuit eren habitades, i han remullat els blocs adjacents.

El foc, amb una flama de fins a quatre metres d'alçada, ha calcinat una quiosc de l'ONCE, a l'altura del número 203 del passeig Marítim de la localitat costera, i ha causat danys a persianes i alguns balcons. Segons l'inspector en cap d'emergències de la Regió Metropolitana Sud, Santi Lleonard, les flames no han afectat l'estructura de l'edifici, i les famílies evacuades podran tornar a ocupar els seus pisos, avui, un cop tècnics municipals, de Gas Natural i de Fecsa Endesa hagin avaluat els danys causats pel sinistre.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut