Un València amb molt ofici s'endú la victoria davant La Bruixa d'Or tot i els seus problemes de pivots (64-76)

El València s'ha endut la victòria del Nou Congost derrotant La Bruixa d'Or 64 a 76 en el primer partit dels locals des de la marxa de Dominic Waters. Els punts manresans han arribat dels seus homes interiors contra un equip just d'efectius dintre de la zona. Els visitants, però, han demostrat ser un equip sòlid i amb molt ofici.

El València s'ha endut la victòria del Nou Congost derrotant La Bruixa d'Or 64 a 76 en el primer partit dels locals des de la marxa de Dominic Waters. Els punts manresans han arribat dels seus homes interiors (12 de Monroe i 11 d'Arteaga) contra un equip just d'efectius dintre de la zona. Els visitants, però, han demostrat ser un equip sòlid i amb molt ofici.

La Bruixa d'Or, de la ma de Monroe i Eriksson, ha començat dominant, però entre Van Rossom i Barton han capgirat la situació. Doellman, que juga amb una màscara després de d'una fractura nasal, ha obert diferències pels visitants. Després que Dubljevic s'ha afegit a la festa, els locals han acabat el primer quart perdent de 10, 15 a 25.

Arteaga ha pres el relleu anotador a Monroe pels locals en el segon quart, però en defensa no hi havia manera d'aturar un Doellman, que estava protagonitzant un recital basquetbolístic (13 punts en els dos primers quarts). Amb els jugadors claus dels dos equips a la banqueta, La Bruixa d'Or ha reduït diferències per arribar al descans 31 a 37.

En el tercer quart, els del Bages han ajustat més la seva defensa. Coincidint de nou amb el protagonisme de Monroe en atac, s'han posat només 2 punts a sota (47 a 49) després d'un triple de Joan Creus. I fins aquí ha arribar la seva reacció. El període s'ha tancat 50 a 54. A l'últim quart, l'ofici dels valencians els ha permès conservar el seu avantatge davant una Bruixa d'Or amb molta voluntat però sense prou recursos. Doellman ha tornat a aparèixer (18 punts) i Romain Sato (19 punts) l'ha acompanyat per tancar el signe de l'enfrontament.