El regidor assegura que només feia veure que manipulava cocaïna.
La imatge d'Adsuara que ha corregut per les xarxes i li ha costat la dimissió.
Nules

Un regidor del PP a Nules dimiteix per la foto en què suposadament manipula cocaïna

Un càrrec electe del Partit Popular a Nules plega en córrer per les xarxes una imatge que està "treta de context"

RedaccióActualitzat

El regidor del PP a Nules José Vicente Adsuara ha dimitit després que ha corregut per les xarxes socials una foto en què apareix, presumptament, manipulant ratlles de cocaïna amb un grup d'amics. Adsuara ha assegurat que la foto està "totalment treta de context" i que es va fer "en una reunió d'amics enmig d'una broma". Tot i això, dimiteix per no "perjudicar la imatge" del seu poble, ni la seva ni la del partit.

 

El fins ara regidor ha denunciat a la Guàrdia Civil la difusió de la fotografia i ha anunciat que no té "res a amagar" i que ara se centrarà a defensar la seva imatge pública.

El PP de Nules ha elogiat la seva tasca al municipi i ha considerat "responsable" la decisió de dimitir.

No és la primera vegada que un càrrec públic ha de dimitir per una situació compromesa com aquesta. A Pamplona, el regidor de Seguretat va haver de deixar el càrrec després que el van enxampar conduint begut.

La regidora de Serveis Socials de l'ajuntament madrileny d'Alcorcón va presentat la dimissió la vigília de Nadal. María Pilar Araque havia atropellat una dona de 78 anys quan conduïa sota els efectes de l'alcohol. L'alcalde li va acceptar la dimissió. Malgrat tot, Araque va continuar a l'administració pública ja que al cap d'uns mesos es va saber que era un càrrec de confiança de l'Ajuntament de Madrid.

El cap de Trànsit de Girona, Narcís Clé, es va veure obligat a renunciar al càrrec al juliol després que els Mossos van fotografiar el cotxe oficial que conduïa a 160 quilòmetres per hora a l'autopista AP-7.

Anar al contingut