Lloret de Mar

Un mort i un desaparegut a causa del temporal de mar a Lloret de Mar i Roses

A Lloret de Mar una turista polonesa ha estat arrossegada per una onada. El seu cos ha aparegut hores després a Blanes. A Roses, un jove francès que pescava en una zona rocallosa està desaparegut.

RedaccióActualitzat
Tràgic temporal de mar a Catalunya. Una dona ha mort i un home està desaparegut per l'efecte de les onades. A Lloret de Mar, a la Selva, una turista polonesa ha estat arrossegada per una onada. El seu cos ha aparegut hores després a Blanes. A Roses, a l'Alt Empordà, un jove francès que pescava en una zona rocallosa està desaparegut.

La dona morta hauria estat víctima del fort onatge a Lloret de Mar. La turista, de 37 anys, passejava després de la mitjanit amb la seva parella sentimental per la zona de de Sa Caleta quan una onada se l'ha endut mar endins. La seva parella ha intentat salvar-la llançant-se a l'aigua, però no ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Després d'hores de recerca, els equips de rescat han localitzat el cos sense vida de la dona a Blanes.

A Roses, busques un home d'origen francès que ha desaparegut quan pescava en una zona rocallosa d'aquesta localitat de l'Alt Empordà.

L'home va anar a pescar i no ha tornat. A les vuit del vespre de dijous es va donar la veu d'alarma. Els equips d'emergència l'estant buscant i, de moment, han trobat els estris de pesca del noi a la zona rocosa de la carretera de Canyelles.

Protecció Civil de la Generalitat demana extremar les precaucions davant del temporal que afecta el país. Recomanen, sobretot, no acostar-se a les zones d'esculleres i espigons on trenquen les onades.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut