Roses

Mor una dona arrossegada pel mar a Lloret i busquen un pescador a Roses

Suspesa fins al matí la recerca del jove desaparegut a Roses a causa del temporal. D'altra banda, s'ha localitzat a Blanes el cos sense vida d'una turista polonesa, de 37 anys, que ha estat arrossegada per una onada a Lloret de Mar. El tercer desaparegut, un home d'uns 40 anys resident a Hostalets de Balenyà que havia anat a pescar, ja s'ha posat en contacte amb la seva família i els Mossos n'han desactivat la recerca.

RedaccióActualitzat
El temporal de pluja i mala mar que afecta Catalunya ja ha causat la mort d'una persona i n'hi ha una altra de desapareguda. Un jove francès està desaparegut des d'aquest dijous, quan va anar a pescar en una zona rocallosa de Roses, segons informa Protecció Civil. El telèfon d'emergències 112 va rebre a les vuit del vespre l'avís que el jove no havia tornat.

Els equips de rescat han continuat durant la tarda de divendres la recerca del jove francès però amb l'arribada de l'ocàs, segons ha informat Protecció Civil, han decidit suspendre-la fins demà al matí. El jove, de 28 anys i amb disminucions psíquiques, va desaparèixer aquest dijous quan va anar a pescar a una zona rocallosa de Roses. Els equips de recerca, amb dos helicòpters, s'han retirat i es reprendran les tasques amb tots els operatius aquest dissabte a primera hora del matí.

Troben l'home que havia desaparegut a l'Escala

Els Mossos han aturat la recerca d'una tercera persona desapareguda al litoral de Girona, al municipi de l'Escala, on un home que, segons la seva família, havia anat a pescar. Segons ha informat la Direcció General de Protecció Civil, la família de l'home, d'uns 40 anys i resident a Hostalets de Balenyà, ha comunicat als Mossos que ja ha aparegut. La mare de l'home és qui s'havia posat en contacte amb la policia catalana poc abans de la una del migdia per informar de la manca de notícies sobre el seu parador.

Protecció Civil de la Generalitat demana extremar les precaucions davant del temporal que afecta el país. Es recomana, sobretot, no acostar-se a les zones d'esculleres i espigons on trenquen les onades.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut