Lloret de Mar

Troben el cos d'una dona arrossegada per una onada a Lloret de Mar

La víctima és una turista polonesa, de 37 anys, que ha desaparegut al voltant de la mitjanit arrossegada per una onada a Lloret de Mar. El cos ha aparegut a Blanes després d'hores de recerca.

RedaccióActualitzat
Una dona ha mort a causa del fort temporal de mar que afecta Catalunya. La víctima és una turista polonesa, de 37 anys, que ha estat arrossegada per una onada a Lloret de Mar, a la Selva. El cos de la dona ha aparegut a Blanes.

Els fets han passat cap a la una de la matinada, quan la dona passejava arran de mar en una platja de Lloret de Mar, acompanyada de la seva parella sentimental. Una onada s'ha endut la dona cap dins del mar a la zona de Sa Caleta, davant de l'Hotel Rosamar. La parella s'ha llançat a l'aigua per salvar-la, però no ho ha aconseguit. El jove ha estat traslladat a un centre hospitalari molt afectat pels fets.

Els Bombers han iniciat la recerca amb focus i escales, amb altres cossos d'emergències, com la Guàrdia Civil, Salvament Marítim, Mossos d'Esquadra i Sistema d'Emergències Mèdiques. El rescat s'ha hagut d'aturar a les 6 de la matinada a causa del fort temporal, però s'ha pogut reprendre amb la claror del dia.

La pluja i la mala mar han dificultat les tasques de recerca, però finalment el cos ha aparegut sense vida a l'alçada de Blanes. Segons informen els Bombers de la Generalitat, el cadàver ha estat trobat a prop de la zona de Roca Palomera.

Extremar precaucions

Protecció Civil de la Generalitat demana extremar les precaucions tant a vianants com a conductors en desplaçaments en zones on plogui intensament i arreu del litoral. Cal allunyar-se d'esculleres, passejos marítims propers a zones on trenquen les ones i espigons.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut