Barcelona

Un home en cadira de rodes, avançant a tot drap vehicles pel carrer Muntaner de Barcelona

L'home va pel mig de la calçada i va tan de pressa que fins i tot avança diversos cotxes que hi circulen en un moment en què el carrer té força volum de trànsit

RedaccióActualitzat

Un usuari ha publicat a YouTube un vídeo en què es veu un home en cadira de rodes circulant a tot drap pel mig del carrer Muntaner de Barcelona. L'home va pel mig de la calçada, entre Via Augusta i la Travessera de Gràcia, i va tan de pressa que fins i tot avança diversos cotxes que hi circulen en un moment en què el carrer té força volum de trànsit.

El vídeo es va penjar divendres passat, 15 de juliol, i ja té més de 63.000 visualitzacions:

La temeritat la va gravar el copilot d'una motocicleta que també circulava pel carrer Muntaner, amb problemes per seguir-lo. Sembla evident que la velocitat que porta no es correspon amb la d'una cadira de rodes elèctrica convencional.

Es treballa amb la hipòtesi que l'home ha modificat el motor de la cadira

La Guàrdia Urbana de Barcelona veu complicat poder-lo identificar, però treballa amb la hipòtesi que l'home de la cadira ha modificat el motor per poder circular a tanta velocitat. Només aquest fet li comportaria una sanció de 200 euros. Si, a més, es considerés que ha posat en risc la seguretat de tercers li podrien imposar una multa de 500 euros i, si no té el permís específic per circular amb aquest tipus de cadires, el podrien multar amb 80 euros més.

Les cadires de rodes no tenen la consideració de vehicle i no poden circular per la calçada. Ho han de fer pels espais reservats als vianants i es regeixen per les mateixes normes. Només les bicicletes poden circular com un vehicle més. La resta de ginys amb rodes, com els patinets, ho han de fer per la vorera, encara que no sigui tan emocionant.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut