Balaguer

Un edifici de Balaguer s'ensorra parcialment per un moviment de terres

Un bloc de pisos del carrer Caserna número 67 de Balaguer, a Lleida, es va desplomar parcialment dimarts per un moviment de terres possiblement provocat per les últimes pluges. El sinistre no ha fet víctimes, tot i que en el moment de l'ensorrament tres persones eren a l'interior. Els catorze inquilins de l'edifici i dos més d'un habitatge veí, però, els han desallotjat fins que no se sàpiga si l'estructura ha quedat afectada. Aquest dimecres, l'arquitecte municipal ho determinarà.

Actualitzat
L'esfondrament parcial d'un edifici de Balaguer ha obligat a reallotjar les catorze persones que viuen a l'immoble, i dues del bloc del costat. En el moment de l'incident, hi havia tres persones a l'interior de l'edifici, que n'han sortit il·leses.

L'esfondrament l'ha provocat un moviment de terres al carrer del Cuartel, que ha afectat un edifici que també dóna al carrer del Torrent.

En el moment del sinistre hi havia tres persones a l'interior de l'edifici, que han pogut sortir pel seu propi peu i no han resultat ferides. Les catorze persones que viuen a l'edifici, però, han passat la nit fora de casa. Aquest dimecres, l'arquitecte municipal determinarà si l'estructura de l'edifici ha quedat afectada.
Anar al contingut