Barcelona

Un centenar de motoristes donen sang a Barcelona per protestar contra els guarda-rails

Un centenar de motoristes s'han manifestat pels carrers de Barcelona i han donat sang per denunciar el perill que suposen els guarda-rails de les carreteres per a bicicletes i motos. L'acte reivindicatiu ha començat cap a les nou del matí als voltants del Camp Nou. D'allà, les motos s'han desplaçat per l'avinguda Diagonal fins a arribar a plaça Catalunya. Una vegada allà, i com a part de la protesta, uns 50 "motards" han donat sang a l'autobús del banc de sang i teixits ubicat a l'avinguda Portal de l'Àngel.

Actualitzat
Un portaveu dels motoristes ha explicat que durant la jornada de reflexió abans de les eleccions municipals no volien entrar en política i que per aquesta raó no han fet reclamacions a les autoritats.

Per la setmana que ve, aquest col·lectiu té prevista una nova reunió amb el Servei Català de Trànsit per tractar les remodelacions a portar a terme en els guarda-rails. De moment, segons els afectats, les actuacions portades a terme són "petites, un començament i no són suficients".

Per dissabte que ve està prevista una altra mobilització de motoristes a les dotze del migdia. Començarà al camp del Barça i farà el mateix recorregut fins a plaça Catalunya.

Anar al contingut