Madrid

Un avió de Ryanair fa un aterratge forçós a Barajas per un problema de pèrdua de pressió

Un avió de Ryanair ha hagut de fer un aterratge forçós després que la cabina de l'aparell s'ha despressuritzat quan feia 40 minuts que s'havia enlairat de l'aeroport de Barajas.

RedaccióActualitzat
Un avió de Ryanair ha hagut de fer un aterratge forçós després que la cabina de l'aparell s'ha despressuritzat quan feia 40 minuts que s'havia enlairat de l'aeroport de Barajas. Setze passatgers han hagut de ser atesos per afectacions lleus. Dilluns passat, un altre avió de la companyia irlandesa també va haver de tornar a l'aeroport a causa del mateix problema tècnic.

La destinació de l'aparell, que portava 160 passatgers a bord, era Gran Canària. De sobe, la cabina s'ha despressuritzat i s'han activat les mascaretes d'oxigen, davant l'ensurt dels passatgers. La pèrdua de pressió ha obligat el pilot a començar un descens controlat de l'avió, i aterrar una altra vegada a Barajas. Allà, el servei mèdic ha hagut d'atendre una desena de passatgers, amb algunes hemorràgies i afectacions lleus.

És el segon aparell de la companyia irlandesa que pateix el mateix problema aquesta setmana. Va ser dilluns, quan un altre avió va haver de tornar a l'aeroport de Manises.

Es dóna el cas que un altre avió de Ryanair que feia el trajecte entre Croàcia i Noruega, amb 124 passatgers, ha fet una aterratge d'emergència al nord d'Itàlia per una possible avaria en el motor. A Espanya, el Ministeri de Foment té oberta una investigació a la companyia aèria.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut