Kabul

Un atemptat contra un vehicle policial provoca almenys dotze morts a l'Afganistan

El degoteig de víctimes arran de la violència a l'Afganistan no cessa. Almenys deu persones han mort i set més han quedat ferides en un atemptat a l'oest de la capital, Kabul. El nombre de víctimes, però, podria augmentar. A primera hora del matí, un home ha fet explotar el cotxe en què viatjava contra un vehicle policial on hi havia policies que anaven a la feina a Kabul. Sis de les víctimes són civils, entre ells dos nens. Es tracta del segon atemptat d'aquestes característiques a la capital afganesa en quatre dies.

Actualitzat
El portaveu del Ministeri de l'Interior, Zemarai Bashari, ha confirmat que l'explosió ha causat la mort a sis agents que viatjaven en el vehicle i de sis civils, entre ells dos nens, que es trobaven al lloc de l'atemptat. A més, ha provocat ferides a quatre policies i tres civils més.

L'atemptat ha tingut lloc cap a dos quarts de set del matí, hora local, quan el terrorista, que viatjava en un cotxe, ha fet esclatar una bomba dirigida contra un vehicle policial. Pel que sembla, el suïcida havia estat detectat per les autoritats, però abans que poguessin detenir-lo s'ha acostat a l'autobús de la policia i ha fet esclatar la seva càrrega.

Aquest atemptat es produeix només quatre dies després de la mort de 30 persones a Kabul en un altre atac suïcida contra un autobús de l'exèrcit. En aquella ocasió el terrorista va pujar al vehicle vestit en un uniforme militar i va fer esclatar la seva càrrega explosiva.
Anar al contingut