Barcelona

Twitter bull amb motiu de les mobilitzacions contra les retallades

Les mobilitzacions serviran de termòmetre per comprovar quina resposta tenen al carrer els nous ajustos aprovats pel govern espanyol, que se sumen als de la Generalitat. A l'espera de l'inici de les manifestacions, twitter ja bull.

RedaccióActualitzat
Les mobilitzacions convocades pels sindicats aquest dijous a les principals ciutats espanyoles per protestar contra les retallades del govern espanyol fa hores que han començat a les xarxes socials.

Les mobilitzacions serviran de termòmetre per comprovar quina resposta tenen al carrer els nous ajustos aprovats pel govern espanyol, que se sumen als de la Generalitat. A l'espera de l'inici de les manifestacions, twitter ja bull.

A hores d'ara, les mobilitzacions ja s'han convertit en "trending topic" amb l'etiqueta #AlaCalle i #HayMasOpciones. La primera fa una crida a la gent per sortir al carrer per mostrar l'enuig amb els nous ajustos aprovats pel govern espanyol. La segona proposa altres mesures diferents de les aprovades pel govern espanyol per millorar la situació econòmica a Espanya.

Altres etiquetes com #laculturanoesunluxe també animen a manifestar-se contra les retallades i reivindiquen la cultura com a dret.

Els tuitaires també estan utilitzant l'etiqueta #NOcallem per mostrar la seva indignació amb les retallades i, de la mateixa manera que la resta d'etiquetes, també fan una crida a mobilitzar-se i a sortir al carrer. L'etiqueta #19J també és una altra de les més utilitzades pels tuitaires.

Altres tuitaires han pensat en Andrea Fabra a l'hora de protestar contra les retallades i han utilitzat enginyosament la seva famosa expressió per crear l'etiqueta #nonosjoderan.

Anar al contingut