Copenhaguen

Troben mutilat el cos de la periodista sueca desapareguda en un viatge en submarí

El cos ha aparegut al cap de 10 dies i l'amo del submarí i principal sospitós ha canviat la seva versió dels fets

RedaccióActualitzat

La policia danesa ha trobat mutilat el cos de la periodista sueca, Kim Wall, desapareguda des del 10 d'agost. La periodista estava fent un reportatge a bord d'un submarí.

Un ciclista que passejava per l'illa d'Amager va ser qui va descobrir el cos i va avisar les autoritats. Els agents es van desplaçar fins al lloc i van recollir el cos, al qual faltava cap, braços i cames. La policia va traslladar el cos per fer-li la prova d'ADN i comprovar la identitat. La prova forense ha determinat que sí que és Wall i que la van mutilar intencionadament.

 

Kim Wall, de 30 anys, va ser vista amb vida per darrer cop el 10 d'agost després d'embarcar al submarí casolà de l'inventor danès Peter Madsen, per fer-li una entrevista. El submarí es va acabar enfonsant i l'únic supervivent va ser Madsen. La policia va començar a investigar per aquí, però no van trobar el cos de la noia dins l'embarcació. Després de revisar el submarí van descobrir que l'enfonsament havia estat intencionat.

En un primer moment Peter Madsen va assegurar que havia deixat la noia en una illa a prop del port de Copenhaguen, unes hores abans de l'incident, però ara que ha aparegut el cos ha canviat la seva versió. Assegura que a dins la nau i va haver-hi un incident en què Wall va morir i que ell mateix va llançar el cos al mar.

Ara mateix la policia intenta esbrinar com van succeir els fets i Madsen és el principal sospitós de matar la periodista.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut