Colera

Troben el cadàver d'un home amb signes de violència en una zona boscosa de Colera

El cos presentava signes de violència, sobretot al cap, i també havia patit cremades com a conseqüència de l'incendi que s'havia declarat en una zona propera. La víctima és un home d'uns 30 anys, encara sense identificar, però l'alcalde de la població descarta que sigui un veí de la zona perquè no es té constància de cap desaparició.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home el cadàver del qual es va trobar aquest dilluns a la nit en una zona boscosa de Colera. Un vehicle de la policia catalana va localitzar el cos, amb evidents signes de violència, al camí que porta cap a l'ermita de Sant Miquel, una zona apartada del municipi on s'havien dirigit perquè s'hi havia declarat un incendi. Un cop apagades les flames, es va localitzar el cadàver.

El cos presentava signes de violència, sobretot al cap, i també havia patit cremades com a conseqüència de l'incendi, segons fonts properes a la investigació. El cadàver és al tanatori de Figueres, a l'espera de ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Girona, on aquest dimecres els forenses li faran l'autòpsia.

La víctima és un home, d'uns 30 anys, encara sense identificar perquè no portava documentació a sobre. L'alcalde de Colera, Lluís Bosch, ha explicat que es descarta que sigui un veí de la zona perquè no es té constància de cap desaparició a la localitat ni als pobles del voltant.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona dels Mossos ha obert una investigació per aclarir aquesta mort. Mentrestant, el jutge que s'encarrega del cas ha decretat el secret de sumari.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut