Camí al voltant de l'Estadi Olímpic de Montjuïc
Camí al voltant de l'Estadi Olímpic de Montjuïc
Barcelona

Troben a Montjuïc lligades de mans dues noies que han fingit la seva desaparició

Han reconegut davant dels Mossos que han simulat que les havien retingut contra la seva voluntat

RedaccióActualitzat

Aquest dimecres a la matinada han trobat, en una carretera de Montjuïc pròxima a l'estadi Olímpic, dues noies amb les mans lligades amb brides que havien desaparegut aquest dimarts a Badalona.

En un primer moment s'ha informat que havien estat segrestades, però després d'interrogar-les, els Mossos han explicat que les noies han reconegut que havien fingit la seva desaparició.

Es van inventar un segrest

Les noies, dues amigues de 17 i 18 anys, van explicar en un primer moment als Mossos que un home les havia segrestat i les havia lligat, i que no recordaven res perquè, suposadament, els havia subministrat alguna droga.

El relat, però, era contradictori i incongruent i, finalment van admetre que s'ho havien inventat. Les seves famílies havien denunciat la desaparició aquest dimarts, perquè no havien tornat a casa a l'hora habitual després de l'institut.

Les noies les va trobar una parella que passejava per Montjuïc, que les va portar a l'Hospital del Mar, on les van anar a buscar els Mossos. El cas s'ha donat per tancat, tot i que els Mossos han passat tota la informació als jutjats de Badalona.

Anar al contingut