Tres morts en tres accidents de trànsit en poques hores

Tres morts en tres accidents de trànsit en poques hores

Tres morts en tres accidents de trànsit en poques hores

Redacció Actualitzat

Tres persones han mort a Catalunya en tres accidents de trànsit que han passat en poques hores.

El primer va passar aquest dijous a la tarda a l'Arboç, al Baix Penedès. Hi va morir un home de 50 anys, voluntari del cos dels Agents de Defensa Forestal d'Avinyonet del Penedès. Conduïa un camió de rescat i anava a extingir un incendi que s'havia declarat a Castellet i la Gornal, a la comarca veïna de l'Alt Penedès.

El vehicle accidentat va sortir de la via per on circulava, la carretera N-340, i va acabar bolcant, probablement a causa de la punxada d'un pneumàtic. L'Ajuntament d'Avinyonet del Penedès ha decretat dos dies de dol.

 

La segona mort també ha passat aquest dijous a la tarda, després que un vehicle bolqués. Va passar a la carretera BV-2135 a l'alçada de la Torre de Claramunt, a l'Anoia, i la víctima va ser la conductora i única ocupant del cotxe sinistrat, una dona de 43 anys.

El tercer accident mortal ha passat, ja de matinada, a la Gran Via de Barcelona, a l'altura del districte de Sant Martí. La víctima ha estat un motorista de 23 anys que ha perdut el control i ha topat amb el mur de separació de les dues calçades.

És el cinquè motorista que mor a la ciutat de Barcelona aquest 2018.

TEMES:
Trànsit