Tres morts en tres accidents de trànsit en poques hores

RedaccióActualitzat

Tres persones han mort a Catalunya en tres accidents de trànsit que han passat en poques hores.

El primer va passar aquest dijous a la tarda a l'Arboç, al Baix Penedès. Hi va morir un home de 50 anys, voluntari del cos dels Agents de Defensa Forestal d'Avinyonet del Penedès. Conduïa un camió de rescat i anava a extingir un incendi que s'havia declarat a Castellet i la Gornal, a la comarca veïna de l'Alt Penedès.

El vehicle accidentat va sortir de la via per on circulava, la carretera N-340, i va acabar bolcant, probablement a causa de la punxada d'un pneumàtic. L'Ajuntament d'Avinyonet del Penedès ha decretat dos dies de dol.

 

La segona mort també ha passat aquest dijous a la tarda, després que un vehicle bolqués. Va passar a la carretera BV-2135 a l'alçada de la Torre de Claramunt, a l'Anoia, i la víctima va ser la conductora i única ocupant del cotxe sinistrat, una dona de 43 anys.

El tercer accident mortal ha passat, ja de matinada, a la Gran Via de Barcelona, a l'altura del districte de Sant Martí. La víctima ha estat un motorista de 23 anys que ha perdut el control i ha topat amb el mur de separació de les dues calçades.

És el cinquè motorista que mor a la ciutat de Barcelona aquest 2018.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut