El president el Parlament Roger Torrent (ACN)
El president el Parlament Roger Torrent (ACN)

Torrent renya per carta els grups després de l'enfrontament Wagensberg-Carrizosa

Aquest dimecres el president ha convocat tots els grups parlamentaris

Actualitzat

El president del Parlament, Roger Torrent convoca aquest dimecres tots els grups parlamentaris per cridar-los a l'ordre perquè els diputats es respectin durant els plens.

En una carta, Roger Torrent diu que la llibertat d'expressió empara la intensitat del debat polític, però que en cap cas es poden traspassar els límits del respecte parlamentari.

 


Roger Torrent insta els diputats que mantinguin les mínimes normes de respecte durant els plens. El president del Parlament ha fet arribar una carta a tots els grups. Els enfrontaments de l'últim ple han estat la gota que ha fet vessar el got. I alguns grups van elevar les seves queixes al president de la cambra.

Torrent considera que no es poden traspassar els límits establerts en el Codi de Conducta de la cambra aprovat per unanimitat. Sense concretar, Torrent recorda en aquest escrit que és la responsabilitat determinar la resposta davant qualsevol falta de respecte. Però espera que, de la reunió de demà, en surti el compromís de tothom a mantenir la cortesia parlamentària. 

En l'últim ple, hi va haver un dur enfrontament entre un diputat d'Esquerra i de Ciutadans, Wagensberg i Carrizosa.
Però durant la sessió de control també es van sentir expressions poc aforntunades entre Torra i Iceta.

 

 

ARXIVAT A:
Roger Torrent
Anar al contingut