Castellar del Vallès

Tornen a detenir els dos joves acusats d'apallissar un guineà a Castellar per haver agredit un noi punk

La Guàrdia Civil ha tornat a detenir els dos joves arrestats el mes passat per haver apallissat brutalment un ciutadà d'origen guineà a Castellar del Vallès. Els han detingut per la presumpta autoria d'una altra agressió, aquest cop a un noi d'estètica punk i veí del mateix municipi. La Guàrdia Civil busca encara un tercer implicat en l'atac. Els fets van passar el dia 1 de maig i van haver d'atendre en un centre hospitalari la víctima, que no va denunciar la pallissa. Tot i l'alarma social generada pels repetits comportaments agressius dels dos joves i els seus múltiples antecedents, el jutjat de Sabadell els ha deixat en llibertat amb càrrecs.

Actualitzat

Els agents de la Guàrdia Civil han tornat a detenir els dos joves, de 22 anys i amb nombrosos antecedents, per una altra pallissa. Aquest cop, a un noi d'estètica punk i veí del mateix municipi. Els fets van passar el dia 1 de maig i van haver d'atendre la víctima, que no va denunciar la pallissa, en un centre hospitalari. Van ser els mateixos metges els que van enviar l'informe mèdic al jutjat de guàrdia.

El jutjat ho va tramitar a la Policia Local i aquest cos ho va fer a la Guàrdia Civil, que, finalment, ha detingut els presumptes responsables de l'agressió i els ha traslladat al jutjat d'instrucció número 2 de Sabadell. Malgrat l'alarma social generada pel reiterat comportament agressiu dels dos joves i els seus múltiples antecedents, el jutge ha decretat la llibertat amb càrrecs per a tots dos.

Un dels detinguts té fins a 18 antecedents policials, la majoria per incidents de caràcter racista, i l'altre detingut en suma 6. A més, tots dos ja van ser detinguts els dies 9 i 19 d'abril com a presumptes autors de la pallissa de caràcter racista que va rebre el 8 d'abril un ciutadà negre de nacionalitat portuguesa i d'origen guineà. Aleshores, tots dos també van quedar en llibertat.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut