Tomàs Cusiné endega amb altres dos socis un nou projecte per elaborar vins en altura a la DO Conca de Barberà

Lleida (ACN).- Tomàs Cusiné, propietari del celler del mateix nom ubicat al Vilosell (Garrigues) de la DO Costers del Segre, ha endegat conjuntament amb altres dos socis, Xavier Cepero i el distribuïdor nord-americà, Eric Solomon, un nou projecte vitivinícola amb el nom de Cara Nord, en aquest cas a la DO Conca de Barberà. Al març del 2012 van començar a treballar diferents vinyes situades a la cara nord de la serra de Prades, a uns 800 metres d'alçada i sobre terres de pissarra i molt minerals, que els han permès obtenir vins amb molt de caràcter i una forta personalitat. Aquesta setmana han tret al mercat un vi blanc, del qual n'han elaborat 17.000 ampolles, i en breu començaran a embotellar un negre, del qual n'obtindran unes 30.000, en aquesta primera anyada.
Tomàs Cusiné endega amb altres dos socis un nou projecte per elaborar vins en altura a la DO Conca de Barberà

Tomàs Cusiné endega amb altres dos socis un nou projecte per elaborar vins en altura a la DO Conca de Barberà

Lleida (ACN).- Tomàs Cusiné, propietari del celler del mateix nom ubicat al Vilosell (Garrigues) de la DO Costers del Segre, ha endegat conjuntament amb altres dos socis, Xavier Cepero i el distribuïdor nord-americà, Eric Solomon, un nou projecte vitivinícola amb el nom de Cara Nord, en aquest cas a la DO Conca de Barberà. Al març del 2012 van començar a treballar diferents vinyes situades a la cara nord de la serra de Prades, a uns 800 metres d'alçada i sobre terres de pissarra i molt minerals, que els han permès obtenir vins amb molt de caràcter i una forta personalitat. Aquesta setmana han tret al mercat un vi blanc, del qual n'han elaborat 17.000 ampolles, i en breu començaran a embotellar un negre, del qual n'obtindran unes 30.000, en aquesta primera anyada.