Pista d'esquí de Tavascan afectada per l'allau
Pista d'esquí de Tavascan afectada per l'allau
Tavascan

Tavascan tanca la temporada de les pistes d'esquí alpí pels desperfectes causats per una allau provocada

Els usuaris que disposaven de forfet de temporada podran esquiar en estacions pròximes sense cap sobrecost

RedaccióActualitzat

L'estació d'esquí d'alta muntanya de Tavascan, al Pallars Sobirà, ha tancat la temporada de les pistes d'esquí alpí aquest dissabte. El motiu ha sigut una allau provocada per la mateixa estació, que ha malmès algunes instal·lacions de les pistes.

La nevada d'aquesta setmana havia deixat més de dos metres de neu nova en alguns punts de l'estació. Una allau provocada pels mateixos artificiers de l'estació en les tasques de manteniment ha causat una gran avinguda de neu i la seva força ha fet malbé unes instal·lacions de les pistes d'alpí.

Els tècnics treballen ara per adequar les instal·lacions per poder obrir la resta d'espais esquiables com els circuits inclusius d'esquí nòrdic, raquetes i les rutes amb l'Snow Retrac.

Els usuaris que ja tenien el forfet de temporada podran esquiar aquestes setmanes en estacions pròximes com Port Ainé o Espot. Gràcies a l'acord de col·laboració i reciprocitat entre l'Ajuntament de Lladorre, gestor de les pistes de Tavascan, i Ferrocarrils de la Generalitat, gestor de Port Ainé i Espot, els usuaris del forfet podran esquiar en les altres pistes sense cap sobrecost.

Anar al contingut