La carrera de Sun Yang s'atura, almenys provisionalment. (Foto: EFE)
Natació

Sun Yang es confirma com el rei del fons i suma el tercer or amb un triomf en els 1.500 metres

El xinès Sun Yang ha tancat la seva participació als Mundials de natació amb una tercera medalla d'or. Yang s'ha imposat en la final dels 1.500 metres i ha repetit la victòria que ja havia aconseguit en els 400 i els 800 metres. El rei del fons ha aconseguit imposar-se amb un temps de 14:41.15, davant del canadenc Ryan Crochrane i de l'italià Gregorio Palmintieri. En altres finals de la jornada, l'holandesa Ranomi Kromowidjojo s'ha coronat com la dona més ràpida del planeta amb una victòria en els 50 lliures.

Actualitzat
El xinès Sun Yang ha tancat la seva participació als Mundials de natació amb una tercera medalla d'or. Yang s'ha imposat en la final dels 1.500 metres i ha repetit la victòria que ja havia aconseguit en els 400 i els 800 metres. El rei del fons ha aconseguit imposar-se amb un temps de 14:41.15 davant del canadenc Ryan Crochrane i de l'italià Gregorio Palmintieri.

En altres finals destacades de la jornada, l'holandesa Ranomi Kromowidjojo s'ha coronat com la dona més ràpida del planeta amb una victòria en els 50 lliures i la russa Iúlia Efimova s'ha penjat l'or en els 50 braça superant la lituana Ruta Meilutyte, actual posseïdora del rècord del món.

I en les dues últimes finals de relleus, la desqualificació dels Estats Units ha donat l'or a França en la final masculina del 4x100 estils davant d'Austràlia i el Japó, mentre que en la categoria femenina la victòria ha estat per al relleu nord-americà seguit per Austràlia i Rússia, un triomf que suposa el sisè or de Missy Franklin, la reina indiscutible d'aquests Mundials de natació.
Anar al contingut