La recreació que va fer la policia científica de com els segrestadors van ficar la noia dins la maleta
Milà

Segresten una model a Milà per subhastar-la al "deep web"

Un home la va enganyar amb la promesa d'una sessió de fotos, la va drogar, la va ficar dins una maleta i la va transportar 150 quilòmetres

RedaccióActualitzat

Una model britànica ha viscut un veritable malson que ha durat una setmana. Tot va començar amb la proposta de fer una sessió fotogràfica a Milà el 10 de juliol. Quan la jove va arribar a l'adreça indicada, on presumptament hi havia l'estudi fotogràfic, la va rebre un home, Lukasz Herba. Tot seguit, ell i una altra persona la van immobilitzar i la van drogar. Va perdre el coneixement.

 


Es va despertar hores després en un altre lloc desconegut. Els segrestadors l'havien emmanillat i ficat dins d'una maleta per poder-la transportar amb tranquil·litat fins a una casa aïllada del municipi de Borgial, a més de 150 quilòmetres de distància del lloc on la van segrestar.

Allà va passar sis dies lligada al moble d'una habitació. Encara no se sap per què, els seus segrestadors van decidir alliberar-la i la van entregar al consolat britànic de Milà el 17 de juliol.

Abans, els segrestadors havien exigit un rescat a l'agent de la model britànica de 230.000 lliures (253.000 euros) per evitar que fos subhastada.

Segons la policia italiana i del Regne Unit, que ara investiguen els fets, la intenció dels segrestadors era vendre la model al "deep web".

Lukasz Herba, que està detingut, ha confessat ser l'autor del segrest. Arran de la detenció de Herba, les forces de seguretat han detectat diverses subhastes en línia al "deep web" on suposadament es venen joves procedents de diversos països. Segons expliquen, en la descripció que es fa de cada noia hi ha una acurada descripció de la víctima i el seu preu.

 

 

El segrestador ha confessat que forma part d'una màfia il·legal de tràfic de dones que opera a l'internet profund i que s'anomena Black Death Group.

La víctima ha explicat a la policia que el seu segrestador li va dir que la deixaria en llibertat després de saber que era mare i que tenia un fill petit.

 

Anar al contingut