Fórmula 1

Schumacher canviarà els cotxes pels cavalls

En una entrevista a "La Gazzetta dello sport", Michael Schumacher ha dit que quan es retiri de la Fórmula 1 no competirà en cap esport del motor, i que en tot cas ho faria en el mon de l'hípica. Reconeix que la seva dona Corinna li ha trobat el cavall adequat.

Actualitzat
En una entrevista a "La Gazzetta dello sport", Michael Schumacher ha dit que quan es retiri de la F1 no competirà en cap esport del motor, i que en tot cas ho faria en el mon de l'hípica. Reconeix que la seva dona Corinna li ha trobat el cavall adequat.

El set vegades campió del món de F1 ha explicat que donaria per acabada la seva vida en el món dels esports del motor. Schumacher, que va anunciar recentment que deixaria l'equip Mercedes, ha explicat que en la seva trajectòria esportiva ho havia conegut tot, des d'una fase esportiva en què ho havia guanyat tot fins a una altra en què havia descobert el que era perdre. Schumacher també ha dit que mai s'havia rendit. El pilot alemany ha dit que probablement acompanyaria la seva dona Corinna, que es dedica a la munta americana de cavalls. Schumacher, que comparteix amb ella una finca a Suïssa, també ha dit que Corinna li havia trobat ja el cavall adequat per poder competir.
Anar al contingut