Tortosa

Saura demana el vot per fer front a la sociovergència i al pacte CiU-ERC

El candidat d'ICV-EUiA a la Generalitat, Joan Saura, ha demanat el vot a "tots aquells que no vulguin que José Montilla o Josep-Lluís Carod-Rovira siguin el conseller en cap d'Artur Mas, perquè som els únics que podem evitar que hi hagi sociovergència o equidistància". Durant un míting a Tortosa, Saura ha recordat que el transvasament de l'Ebre és un exemple de les polítiques del passat que s'ha d'evitar que tornin l'1 de novembre mantenint un govern d'esquerres a la Generalitat.

Actualitzat

Saura ha participat aquest dimecres en el míting central d'ICV-EUiA a les Terres de l'Ebre, on ha aprofitat per demanar el vot "a aquelles persones que ens tenen simpatia i a tota aquella gent que vol un govern d'esquerres" i, tot i reconèixer que l'executiu tripartit "ha provocat molts sorolls i incidents que han donat una imatge d'inestabilitat", ha volgut destacar que aquests sorolls no han estat provocats pels ecosocialistes.

El presidenciable d'ICV-EUiA ha fet un balanç molt positiu dels tres anys de govern tripartit i ha recordat que l'any 2003 hi havia el transvasament de l'Ebre, un augment de l'atur i un baix creixement econòmic. Segons Saura, aquestes amenaces "actualment han desaparegut". El líder d'Iniciativa ha posat com a exemple "el transvasament de l'Ebre" i ha qualificat de "gir de 180 graus" el pas del transvasament a "una nova cultura de l'aigua" que ha impulsat el govern tripartit.

Anar al contingut