Vies de ferrocarril
Vies de ferrocarril
Salou

Salou aposta per construir un tramvia entre Cambrils i Tarragona per l'antiga línia ferroviària

L'Ajuntament de Salou ha demanat a Foment que descarti la construcció d'una nova estació de trens perquè el futur tramvia ja connectarà la població amb altres estacions de referència

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Salou aposta per construir un tramvia entre Cambrils i Tarragona per l'antiga línia ferroviària de la costa. Per això, el primer pas de Salou ha estat demanar a Foment que descarti la construcció d'una nova estació de trens projectada al costat de l'autovia de Reus.

Segons l'alcalde, Pere Granados, la nova estació de trens projectada no és necessària perquè el tramvia connectarà la població amb altres estacions de referència com són Vilaseca o Tarragona. Granados ha explicat a Catalunya Ràdio que espera que la Generalitat concreti ben aviat el projecte.

"Generalitat i Madrid estan en contacte. Nosaltres tindrem una reunió propera amb membres de la Generalitat per seguir parlant d'aquesta qüestió. El que sí demanarem serà que no volem que hi hagi una determinació de les vies del tren al nostre municipi, sinó que la implantació d'aquest tren camp es faci al més aviat possible."

De fet, el consistori de Salou té prevista una reunió d'aquí deu dies amb la Generalitat per definir-ne els terminis. El TramCamp és un projecte històric per unir a través d'un tramvia Cambrils, Salou, Vila-seca i Tarragona per l'antiga línia ferroviària de la costa. No obstant això, aquest traçat deixarà d'utilitzar-se amb l'entrada en vigor del corredor mediterrani el 2016.

Anar al contingut