Ronaldofid lidera l'hegemonia madridista

El Madrid va arrasar l'Espanyol (0-4) i el Barça va perdre a casa amb l'Atlètic de Fernando Torres (0-2). Conclusió? Allau de madridistes en la classificació de la jornada. El guanyador, <b>ronaldofid</b>. I això que no va marcar Ronaldo...
Ronaldofid lidera l'hegemonia madridista

Ronaldofid lidera l'hegemonia madridista

El Madrid va arrasar l'Espanyol (0-4) i el Barça va perdre a casa amb l'Atlètic de Fernando Torres (0-2). Conclusió? Allau de madridistes en la classificació de la jornada. El guanyador, ronaldofid. I això que no va marcar Ronaldo...
Actualitzat
Continua l'efecte Luxemburgo. El Reial Madrid segueix encadenant victòries i els entrenadors blancs de Ja Tenim Equip se'n beneficien. Aquesta setmana ronaldofid s'emporta el DVD gravador després de ser el més regular de la jornada, amb uns 56 punts incontestables. I és que els vuit primers classificats han estat madridistes. És evident que cap culer ni cap perico comptaven amb les seves respectives sorprenents derrotes. Ronaldofid és ja novè a la general, així que no descartem la presència d'un madridista a Maracanà! Arribarà a temps de veure Robinho?

La classificació de Míster Regularitat, tot i així, segueix encapçalada pel sòlid Gabri, seguit dels habituals Deco, Smith, Eduard i PiniPon. Els blaugrana s'estan veient perjudicats per l'irregular moment de l'equip, així que potser hauran de ser més conservadors en els seus pronòstics si volen seguir al capdavant.

Davallada espanyolista

La convocatòria d'Iván de la Peña per a la selecció espanyola és l'única notícia positiva per als entrenadors espanyolistes. Amb un equip ple de baixes, el 4-0 del Bernabéu els ha deixat sense opcions en la jornada 22. Les baixes de Tamudo, i sobretot en defensa de Pochettino i David García, es van fer notar.

A Can Barça, en la inesperada derrota (0-2) contra l'Atlètic de Madrid, Albertini va tornar a jugada tota la segona part sencera, substituint un desencertat Márquez. Maxi López també va debutar en els minuts finals. És hora de canvis?

El menú per a la jornada 23 el conformen els partits Saragossa-Barça (dissabte a les 20.00), Espanyol-Getafe (diumenge a les 17.00) i Osasuna-Reial Madrid (diumenge a les 19.00). Ja tens equip?