Futbol

Ronaldo i Benzema es fan petites contractures que no els impediran jugar a Lisboa

Cristiano Ronaldo ha caigut de l'onze titular del Madrid i ha deixat la convocatòria en ressentir-se de les molèsties de la lesió muscular de la qual no acaba de recuperar-se. El portuguès ha optat per no forçar. Benzema s'ha retirat a la segona part per molèsties a l'engonal. Carlo Ancelotti ha assegurat que tots dos casos són lleus i que els jugadors es recuperaran a temps per jugar la final de la Champions.

Actualitzat

Cristiano Ronaldo ha caigut de l'onze titular del Reial Madrid i ha deixat la convocatòria en ressentir-se d'unes molèsties musculars. Ronaldo ha saltat a la gespa del Santiago Bernabéu amb els seus companys, però després dels primers exercicis s'ha retirat als vestidors i no ha pogut completar l'escalfament.

Carlo Ancelotti ha explicat en la roda de premsa posterior al partit contra l'Espanyol que el portuguès no se sentia còmode i que s'ha estimat més no arriscar, però que només pateix una contractura lleu i que té prou temps per recuperar-se. El tècnic s'ha declarat convençut que el davanter jugarà la final de la Lliga de Campions contra l'Atlètic de Madrid.

Ha dit més o menys el mateix sobre Karim Benzema. El francès també té una petita contractura, a l'engonal, produïda en el moment de fer la passada de gol a Gareth Bale. En el minut 67 ha demanat el canvi, també per precaució, i el seu pronòstic és idèntic que el de Ronaldo de cara a la final.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut