Tenis

Roger Federer i Fernando González disputaran la final del Masters de Madrid

Roger Federer i Fernando González disputaran la final del Masters de Madrid. El suís s'ha classificat, després d'humiliar l'argentí David Nalbandian per un claríssim 6-4 i 6-0, en poc menys d'una hora. Federer suma així, la victòria 81 de la temporada i es classifica per primera vegada per a la final del torneig madrileny. En la segona semifinal, el xilè Fernando González ha caigut derrotat també per la via ràpida a mans del txec Tomas Berdych, per 6-3 i 6-1 en 58 minuts.

Federer ha dominat des de l'inici el partit. En el primer set, el suís ha agafat un 4-1 d'avantatge, tot i que Nalbandian ha aconseguit sumar fins a arribar a empatar el set 4-4. L'argentí ha fet reaccionar el número u mundial, que en 37 minuts ha liquidat el set a favor seu. L'exhibició, però, ha arribat a la segona mànega. El suís ha guanyat fins a vuit jocs consecutius, sense cap oposició de l'argentí.

Amb el Masters de Madrid, Federer buscarà l'onzè títol de la temporada, amb què igualaria la marca que va establir l'any passat, i seria el 43è de la seva carrera. El suís suma 19 victòries consecutives aquest any, des que va perdre amb el britànic Andy Murray en la segona ronda del Masters Series de Cincinnati.