"El matí de Catalunya Ràdio"

Ridao diu que ERC serà "generosa" amb Carod com ell ho ha estat amb el partit

El secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" que "no seria lògic" que Josep-Lluís Carod-Rovira fos número 2 de les llistes d'ERC a les eleccions al Parlament de l'any que ve. Ridao ha dit que és massa aviat per dir quina responsabilitat podria tenir Carod-Rovira en el futur però sí que ha deixat anar que "ERC serà generosa amb ell".

Actualitzat
El secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha explicat durant una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" la decisió del partit de no comptar amb Josep-Lluís Carod-Rovira de cara a les eleccions al Parlament de l'any que ve i en futurs eventuals governs amb ERC.

Ridao ha reconegut que Carod "és una persona jove, que lògicament encara té moltes coses a fer", però ha explicat que "des de la perspectiva electoral no sembla lògic" que formés tàndem electoral amb Puigcercós i anés de número 2 a les llistes d'ERC per a les pròximes eleccions autonòmiques. 

Joan Ridao ha argumentat que Carod és "una persona que és vicepresident del govern i que ha tingut altíssimes responsabilitats" i, per tant, ha considerat que apartar-lo de les llistes d'ERC i d'un càrrec en un eventual tercer tripartit  "és un plantejament que em sembla raonable".

Ridao creu que és massa aviat per dir quina responsabilitat podria tenir Carod-Rovira en el futur però sí que ha deixat anar que ERC serà generosa amb Carod-Rovira com ell mateix ho va ser fa uns mesos quan va deixar via lliure a Joan Puigcercós per ser candidat a les eleccions de l'any que ve.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut