Lloret de Mar

Rescaten un gos atrapat durant 48 hores a la reixa d'un balcó de Lloret de Mar

La policia local s'ha endut el gos perquè no va trobar ningú a la casa i ara busquen el propietari, que pot ser multat per abandonament

RedaccióActualitzat

Dimarts al matí un veí de Lloret de Mar va trucar a la policia local perquè en una casa del carrer Platja d'Aro, a la urbanització Lloret Blau, hi havia un gos atrapat que feia dos dies que no parava de gemegar i plorar. Els policies van anar-hi i es van trobar el gos, un American Stanford creuat, en un balcó, i amb el cap enganxat a la reixa sense poder-lo treure.

 

 

La policia, amb l'ajuda dels Bombers, van pujar amb una escala fins al balcó i van aconseguir alliberar el gos. Després se'l van endur a les dependències municipals, a l'espera que trobin el propietari.

La casa, aparentment, està ocupada, però la policia no hi va trobar ningú. Quan el localitzin, el propietari del gos pot rebre una multa per haver deixat el gos abandonat.

 

 

La policia local de Lloret ha celebrat a Twitter l'alliberament del gos. Curiosament, fa dos mesos es van trobar amb un cas molt similar, que també va acabar bé: 

 

 

 

 

 

Anar al contingut