Barcelona

Reedició de luxe de "L'auca del senyor Esteve" per commemorar el centenari de l'obra i el 75è aniversari de la mort de Rusiñol

Edicions 62 ha reeditat "L'auca del senyor Esteve", de Santiago Rusiñol, en una edició de luxe amb motiu del centenari de la primera publicació del clàssic del modernisme català i de l'Any Rusiñol, que se celebra per commemorar el 75è aniversari de la seva mort. L'obra escenifica l'arquetip literari del burgès català, sobre el qual es construeix en un to irònic la saga familiar de comerciants del barri de la Ribera de Barcelona.

Actualitzat
La reedició de luxe de la novel·la, a càrrec de Margarida Casacuberta, se suma a un seguit d'exposicions i jornades amb què s'homenatja l'escriptor i pintor català. "L'auca del senyor Esteve" és una de les seves obres més emblemàtiques i que a més té una adaptació teatral.

La novel·la va sortir de la impremta en la seva primera edició el 10 de març de 1907 i l'edició de luxe d'ara reprodueix els dibuixos del pintor Ramon Casas i els apariats de Gabriel Alomar, que van aparèixer en la versió commemorativa que ja es va fer pel desè aniversari de l'obra.
Anar al contingut