Santiago de Compostel·la

Rajoy: "Han guanyat els venedors de til·la, perquè n'hi ha que estan molt nerviosos"

El líder del Partit Popular, Mariano Rajoy, s'ha mostrat content pel sobreseïment de causa oberta contra el president valencià, Francisco Camps, en la trama valenciana de l'anomenat "cas Gürtel". Per Rajoy, la decisió de Tribunal Superior de Justícia del País Valencià demostra que ha guanyat la justícia i ha assegurat que la seva formació ha viscut una "inquisició" l'últim mig any. Satisfacció també al govern valencià, que ha afirmat que s'ha fet justícia "amb un home honrat".

Actualitzat
Ha guanyat la justícia, el sentit comú i els venedors de til·la, perquè n'hi ha que estan molt nerviosos." D'aquesta manera s'ha manifestat Mariano Rajoy, en conèixer-se la notícia que la justícia valenciana ha decidit arxivar la branca valenciana del "cas Gürtel".

Rajoy ha felicitat el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, a qui s'acusava d'un presumpte delicte de suborn. Durant la seva intervenció a la junta directiva del PP gallec, Rajoy ha dit que està "molt content i satisfet" i s'ha preguntat què podia dir de la sentència, però ha afegit que qui n'hauria de parlar és "la inquisició que hem viscut al llarg de mig any".

El president popular també ha assegurat que "en el futur alguna cosa hem de fer" perquè "han estat sis mesos de judicis paral·lels". Per Rajoy, el PP "sap superar les dificultats i ho continuarà fent".

El vicepresident del govern valencià, Vicente Rambla, ha afirmat que el sobreseïment de la causa oberta contra Francisco Camps fa justícia "amb un home honrat" i "davant el que sempre hem cregut que era un muntatge del govern socialista contra" el president de la Generalitat valenciana.

De la seva banda, els socialistes valencians han anunciat que presentaran un recurs al Tribunal Suprem perquè el cap del govern ha mentit " a les Corts de manera reiterada, sistemàtica i conscient" i demanen que assumeixi "responsabilitats polítiques".


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut