El president espanyol, Mariano Rajoy,  durant l'acte de commemoració del 50è aniversari de l'Aeroport d'Alacant (EFE)
El president espanyol, Mariano Rajoy, durant l'acte de commemoració del 50è aniversari de l'aeroport d'Alacant (EFE)
Alacant

Rajoy diu que el sentiment espanyol "no va contra res" i és "integrador i inclusiu"

El president espanyol assegura que aquest sentiment "ens ha donat l'èxit com a nació" i que "som un país que agrada al món"

RedaccióActualitzat

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat que el sentiment nacional espanyol "no va contra ningú" i "és integrador". En un discurs fet durant l'acte de commemoració del cinquantè aniversari de l'aeroport d'Alacant ha afirmat que ell, "com la majoria dels presents" a l'acte, és "dels que pensen que Espanya és un gran país" i que hi ha "molts motius per sentir-se orgullós de ser espanyol".

Entre les raons, afirma que "participem d'un sentiment que no va contra res, perquè és integrador, inclusiu, i ens ha donat l'èxit com a nació".

"Espanya és un gran país i tenim molts motius per sentir-nos orgullosos de ser espanyols. Entre ells, que participem d'un sentiment que no va contra res, perquè és integrador, és inclusiu i ens ha donat l'èxit com a nació. Som un país que agrada al món."

Per Rajoy, aquest és el secret de l'afluència de turistes a l'estat. Espanya, ha dit, "agrada al món", i per això 82 milions de turistes "ens van venir a visitar l'any passat, un 9% més que l'anterior".

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut