Castelldefels

Rajoy adverteix Mas: "Si algú vol incomplir la llei, tindrà un problema"

El president del govern espanyol ha visitat Castelldefels per apadrinar la llista encapçalada per Xavier García Albiol i Andrea Levy de cara al 27-S

RedaccióActualitzat

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha visitat avui, dimecres, Catalunya per expressar públicament el seu suport a Xavier García Albiol com a candidat del PP català a les eleccions del 27-S. L'acte s'ha fet a Castelldefels i, a banda de Rajoy, hi ha assistit també la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal i el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz. 

En la seva intervenció, Mariano Rajoy ha advertit el president de la Generalitat, Artur Mas, que "si algú vol incomplir la llei, tindrà un problema". El president del govern espanyol ha ressaltat que el seu partit defensarà que aquestes comicis suposin "el començament de la sortida del túnel i la superació dels enfrontaments que les decisions irresponsables d'alguns han produït".

Xavier García Albiol diu que treballarà amb el cor i el cap per vèncer els que volen trencar amb Espanya. Nega el caràcter plebiscitari del 27-S però diu que aquests seran els comicis més decisius. 

Amb la seva visita a Catalunya, Rajoy reitera el seu rebuig al procés i dóna oficialment el tret de sortida a la campanya electoral per a les eleccions catalanes, que el president de la Generalitat, Artur Mas, planteja convocar el 27 de setembre. 

Unes hores abans d'aquest acte, el Comitè Electoral Nacional del PP ha acordat la designació de Xavir García Albiol com a candidat a la presidència de la Generalitat. El comitè ha ratificat també Andrea Levy com a número dos de la llista per Barcelona. 

L'exalcalde de Badalona va ser designat dimarts pel comitè executiu del PPC, en una reunió en la qual també es van aprovar altres canvis en els càrrecs de direcció del partit. Substitueix com a candidat a Catalunya la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, que presideix a més el Comitè Electoral Nacional del PP.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut