Un usuari pagant el peatge d'una autopista catalana.
Un usuari pagant el peatge d'una autopista catalana.
Barcelona

Quatre detinguts acusats de cometre una trentena de robatoris en autopistes catalanes

Per dur a terme els robatoris, sempre seguien el mateix patró. Circulaven per l'autopista amb un vehicle de gamma alta i llançaven una pedra a un turisme amb matrícula estrangera perquè parés al voral. Un cop aturats els dos vehicles li feien saber a la víctima que el cotxe tenia algun desperfecte i, mentre l'examinava, un altre integrant s'acostava al cotxe i els robava les carteres i bosses de mà.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un grup al qual s'atribueix una trentena de robatoris en autopistes catalanes. S'han detingut quatre persones, que han ingressat a presó després de prestar declaració davant del jutge. Tots quatre, d'entre 40 i 50 anys, formaven part d'una banda en què cada membre tenia una feina perfectament definida.

Per dur a terme els robatoris, sempre seguien el mateix patró. Circulaven per l'autopista amb un vehicle de gamma alta robat i amb matrícula falsa. El copilot llançava una pedra a un turisme amb matrícula estrangera perquè parés al voral. Un cop aturats els dos vehicles li feien saber a la víctima que el cotxe tenia algun desperfecte i, mentre l'examinava, un altre integrant de la banda s'acostava sigil·losament al cotxe dels turistes i els agafava les carteres i bosses de mà.

Aquests robatoris van començar al novembre del 2012, precisament quan tots quatre acusats van sortir de la presó. Els Mossos d'Esquadra calculen que entre els objectes robats i els desperfectes causats, els perjudicis econòmics d'aquest grup delictiu superen els 100.000 euros.
Anar al contingut