El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, visitant la 34a edició de la Setmana del Llibre en català aquest 11 de setembre del 2017. Pla ame…
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, visitant la 34a edició de la Setmana del Llibre en català aquest 11 de setembre del 2017. Pla americà. (Horitzontal)

Puigdemont visita la Setmana del Llibre en català i li regalen el 'Manual de campanya electoral' de Ciceró

Actualitzat

ACN Barcelona.-El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha sortit aquest migdia a visitar la Setmana del Llibre en Català, que aquests dies té lloc la plaça de la Catedral de Barcelona. Puigdemont s'ha trobat amb el conseller de Cultura, Lluís Puig, la presidenta de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana, Montse Ayats, i el president de la Setmana del Llibre en Català, Joan Sala, que l'han acompanyat a visitar alguns estands de la mostra. En un d'ells, els llibreters li han regalat un exemplar de 'Manual de campanya electoral' de Quint Ciceró, en una versió de Adesiara, en català i en llatí. Durant el recorregut, el president ha rebut aplaudiments i ànims d'alguns visitants.

Puigdemont ha estat intercanviant impressions amb Puig, Ayats i Sala, alhora que ha volgut conèixer l'experiència dels paradistes, que en general, mostraven satisfacció de l'edició de la Setmana d'enguany i asseguraven que l'experiència a la fira és cada any més bona. El president de la Generalitat ha sortit cap a quarts d'una del Palau per dirigir-se a la Catedral i ja allà, els ciutadans que feien cua per visitar la Generalitat l'han aplaudit i li han donat ànims. Al llarg de tot el recorregut, nombroses persones han aturat Puigdemont per fer-se fotografies i felicitar-lo i mostrar-li el seu suport davant la convocatòria de l'1-O.

Anar al contingut