Forallac

Puigdemont coincideix amb quatre ministres espanyols en un dinar organitzat per l'empresari Luis Conde

President i vicepresident de la Generalitat, ministres, consellers, polítics i empresaris es troben en un dinar a l'Empordà per reduir tensions en les relacions entre Catalunya i Espanya.

RedaccióActualitzat
El president de la Generalitat, l'expresident Mas, el conseller Junqueras i quatre ministre en un dinar a Fonteta, a Forallac. La trobada, organitzada per l'empresari Luis Conde, ha reunit diverses personalitats del món polític i empresarial per suavitzar les relacions entre Catalunya i Espanya.

Al dinar s'han trobat Carles Puigdemont, Artur Mas, Oriol Junqueras i els ministres en funcions de Foment, Ana Pastor; Interior, Jorge Fernández Díaz; Justícia, Rafael Catalá, i Afers Estrangers, José Manuel García-Margallo.

Segons ha pogut saber TV3, "moderació" ha estat la paraula sobre la qual s'ha teixit l'eix de la reunió en forma d'invitació a seguir aquesta via en el futur polític i econòmic. 

La trobada arriba quatre dies abans de la reunió entre Puigdemont i Rajoy.
 

 



Al dinar hi havia 315 persones convidades. A Forallac, s'hi ha vist l'exalcalde de Barcelona Xavier Trias; l'expresident català José Montilla; el líder d'Unió, Ramon Espadaler; el líder de Ciutadans, Albert Rivera, i el del PSC, Miquel Iceta. També hi havia els consellers d'Empresa i Interior, Jordi Baiget i Jordi Jané, i el portaveu de Democràcia i Llibertat al Congrés, Francesc Homs.

 

De l'àmbit econòmic, els presidents de la patronal Foment del Treball i de la Cambra de Comerç de Barcelona, ​​Joaquim Gay de Montellà i Miquel Valls, han acceptat la invitació de Luis Conde.
 

Dinar amb rerefons benèfic

El dinar l'ha organitzar Luis Conde a la seva masia a Fonteta, un nucli del municipi de Forallac, al Baix Empordà. Aquesta trobada ja es va celebrar el 2014 per reduir tensions en les relacions entre Catalunya i Espanya en el marc d'un acte de rerefons benèfic.

El suport a la fundació El Trampolí de la Bisbal d'Empordà, destinada a atendre discapacitats, és l'objectiu de Conde per posar en marxa aquestes reunions.

El plat principal del dinar ha estat el civet de senglar.

 

 



 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut