Puigdemont a l'aeroport d'Edimburg (Josep Lluís Alay)
Puigdemont a l'aeroport d'Edimburg (Josep Lluís Alay)

Puigdemont aterra a Edimburg en el primer viatge després de la retirada de l'euroordre

RedaccióActualitzat

El 130 president de la Generalitat, Carles Puigdemont, és a Escòcia. Hi ha aterrat aquest divendres a la tarda en el seu primer viatge després de la retirada de la segona euroordre del jutge del Suprem, Pablo Llarena.

Puigdemont participarà en el fòrum internacional diplomàtic "Beyond Borders" que es celebra a Edimburg els dies 25 i 26 d'agost. Serà en un col·loqui titulat "Where Now For Catalonia and Europe".

És el primer viatge que Puigdemont fa a un tercer país des que va tornar a Bèlgica procedent d'Alemanya

Ho ha fet públic l'historiador Josep Lluís Alay, director de l'oficina del president. Alay ha publicat una imatge de Puigdemont a les xarxes socials:


Puidgemont també ha fet un tuit on afirma que és a Escòcia per "explicar el conflicte català" i destaca que repren "l'activitat internacional per lluitar per la llibertat de la República Catalana":


El president de la Generalitat, Quim Torra, ha enviat un tuit animant el president Puigdemont:


El fòrum Beyond Borders és un esdeveniment cultural i polític centrat en l'intercanvi i el diàleg entre nacions, pobles i cultures. Aquest any hi participaran acadèmics i diplomàtics reconeguts en els àmbits de la negociació internacional, la mediació, els refugiats i l'autodeterminació.

ARXIVAT A:
Govern empresonatCarles PuigdemontProcés català
Anar al contingut