El matí de Catalunya Ràdio

Puigcercós reclama responsabilitats pel "cas Millet" i demana a l'Oficina Antifrau que en pregui part

El moviment de diners que Fèlix Millet ha reconegut que va fer al capdavant de la Fundació de l'Orfeó Català ha sorprès tothom. Entre les claus del cas hi ha la pregunta de com va poder desviar més de tres milions d'euros per finançar despeses personals sense que ningú se n'adonés. És la mateixa pregunta que s'ha fet el president d'Esquerra Republicana, Joan Puigcercós, en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio". Puigcercós no entén com el desfalc ha pogut passar desapercebut i demana a la Sindicatura de Comptes o a l'Oficina Antifrau, que ara comença a rutllar, que prengui part en el cas.

Actualitzat
Puigcercós ha fet una crida a l'Oficina Antifrau, que depèn del govern, a actuar en el "cas Millet". En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", el líder dels republicans alerta que el volum dels diners que es van desviar i el fet que ni les administracions ni les organitzacions privades presents al consorci s'adonessin de res ha de portar a la reflexió i també a la reclamació de responsabilitats.

En aquesta entrevista, Puigcercós també ha destacat la força simbòlica de la consulta d'Arenys de Munt sobre la independència de Catalunya, a diferència de la valoració que en feia ahir des d'Euskadi el vicepresident del govern i exlíder dels republicans, Josep-Lluís Carod-Rovira.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut