El conseller d'Interior amb l'alcalde de Manresa, aquest dimecres (Foto: ACN)
El conseller d'Interior amb l'alcalde de Manresa, aquest dimecres (Foto: ACN)
Barcelona

Puig creu que l'estratègia "innovadora" de la policia va evitar aldarulls el Primer de Maig

El conseller d'Interior, Felip Puig, celebra que les manifestacions del Primer de Maig a Barcelona hagin transcorregut sense incidents per primera vegada en sis anys. Segons Puig, les actuacions que ha dut a terme el departament les últimes setmanes han tingut un efecte dissuasori.

RedaccióActualitzat
El conseller atribueix les marxes pacífiques a l'"estratègia innovadora" de la policia en matèria de vigilància i prevenció al carrer i s'ha felicitat perquè, diu, per primera vegada en sis anys no es van produir aldarulls en les marxes que es fan a la tarda el Primer de Maig.

Per aquesta marxa, els Mossos van detenir quatre persones, que ja han quedat en llibertat a l'espera de ser jutjades. Són 4 homes, 3 dels quals estan acusats de desordres públics i un altre d'un delicte contra la salut pública.

El conseller d'Interior també s'ha referit aquest dimecres al dispositiu policial per la reunió del BCE a Barcelona. Felip Puig assegura que es garantirà no només la seguretat dels membres del BCE, sinó també la bona imatge de Barcelona i Catalunya a l'exterior.

Anar al contingut