Les pluges torrencials continuen afectant l'Índia (FOTO: EFE)
Les pluges torrencials continuen afectant l'Índia (FOTO: EFE)
Nova Delhi

Prop d'una vintena de nens morts al nord de l'Índia, per l'enfonsament d'una escola a causa de les fortes pluges

A Kapkot, a l'estat indi d'Uttarakhand, prop una vintena de nens han mort quan s'ha enfonsat una escola a causa de les fortes pluges que afecten la zona, segons han informat les autoritats locals.

Actualitzat
Prop d'una vintena de nens han mort aquest dimecres després d'ensorrar-se la seva escola a Kapkot, a l'estat indi d'Uttarakhand, al nord del país, com a conseqüència de les incessants pluges caigudes a la zona, segons informa la cadena de televisió NDTV.

El sostre de l'escola Sarsawati Sishu Mandir ha caigut després que a la zona es registrés una forta tempesta, segons la font esmentada, que ha explicat que fins ara s'han aconseguit rescatar els cossos de prop d'una vintena de nens que es trobaven a l'interior de l'edifici en el moment de l'enfonsament.

Segons han informat les autoritats, a l'escola hi havia 26 nens quan s'ha produït la tragèdia, per la qual cosa encara estarien atrapats sota les runes altres menors. Els equips d'emergència ja es troben al lloc dels fets per seguir amb les tasques de rescat.
Anar al contingut