Salt

Presó per a un monitor d'arts marcials de Salt acusat d'abusos sexuals a menors

La investigació continua oberta perquè no es descarta que hi pugui haver més víctimes

RedaccióActualitzat

Un jutge ha enviat a la presó un monitor d'arts marcials d'un gimnàs de Salt, acusat d'abusar sexualment d'almenys sis menors. El monitor, de 40 anys, el van detenir dilluns i l'endemà va declarar davant del jutge, que en va decretar la presó preventiva. Amb tot, la investigació continua oberta perquè no es descarta que hi pugui haver més víctimes. De fet, tot i que hi ha sis denúncies, 14 nenes d'entre 5 i 8 anys podrien haver-ne estat víctimes, segons han explicat els pares d'unes d'aquestes menors

El detingut, un veí de Girona, feia dos anys i mig que treballava en aquest gimnàs, que té un centenar d'alumnes, molts d'ells menors, i dirigia les classes de kick-boxing, tot i que també en feia de diferents arts marcials.

La primera denúncia la va presentar una família a qui la seva filla va explicar el que li havia passat, i que no volia tornar a classe. Va ser abans de les festes de Nadal, i durant aquests dies els Mossos haurien acumulat fins a cinc casos més, i per això dilluns el van detenir, i van entrar al centre buscant material i objectes que hauria fet servir durant les agressions.

Aquest dimarts va declarar davant del jutge, que el va enviar a la presó, per un delicte d'abusos sexuals. Segons detalla el "Diari de Girona", el monitor aprofitava el moment dels estiraments per portar la víctima en un racó, i allà cometia els abusos. Aquest mètode el podria haver estat practicant almenys des del 2016.

ARXIVAT A:
Pederàstia
Anar al contingut