rajoy
El vídeo del PSOE carrega contra les retallades i el PP les justifica
Madrid

PP i PSOE es tiren els plats pel cap a la xarxa amb dos vídeos sobre les retallades

El debat parlamentari es trasllada a la xarxa. PSOE i PP han utilitzat YouTube i Twitter per llançar dues campanyes per la crisi econòmica. Els socialistes han tirat la primera pedra amb un vídeo que recull totes les promeses dels populars de no retallar en sanitat i educació sota l'etiqueta #vanaportodo. El PP no ha trigat ni dos dies a contestar amb l'etiqueta #nohandejadonada, en què acusen els socialistes d'haver deixat Espanya erma de recursos amb el govern de José Luis Rodríguez Zapatero.

Felip GordilloActualitzat
Aquest dissabte, el PSOE va penjar el vídeo #vanaportodo a YouTube i va promoure l'etiqueta a Twitter. La campanya fa referència a les recents retallades en educació i sanitat i al copagament sanitari. Els socialistes han acudit a l'hemeroteca per recuperar en poc més de quatre minuts les promeses del PP en què negaven una tisorada que afectés aquests sectors.



Només un dia després, el PP ha contestat. També via YouTube i Twitter. Els populars han creat l'etiqueta #nohandejadonada, que s'ha convertit en un dels temes més comentats del moment. A més, han llançat diversos vídeos on expliquen les mesures que s'han aprovat i acusen els socialistes de mala gestió en la seva etapa de govern. El PP assegura que no retalla per capritx sinó perquè s'ha trobat la caixa buida.

Anar al contingut