Lloret de Mar

Piqué diu estar decebut amb la campanya electoral i assegura que és l'únic que s'esforça per parlar amb serietat

Piqué ha dit estar decebut per com va la campanya electoral, ja que considera que CiU l'està frivolitzant i que el seu partit és l'únic que parla dels problemes de veritat. En aquest sentit, ha dit que la formació nacionalista hauria de presentar realment el seu projecte de país. El candidat popular també ha dit, durant un acte a Lloret de Mar, que un dels seus objectius és atreure electorat del PSC i Convergència. La tònica d'avui de Piqué ha estat carregar durament contra CiU i ho ha fet també durant l'acte de campanya que s'ha fet a Roses.

Actualitzat
A Lloret també hi ha estat convidat el president del PP de Galícia, Alberto Núñez Feijoo, que ha expressat el seu desig que a Catalunya passi com a la seva terra, i que "un de cada dos votants aposti pel PP". També ha demanat el vot útil catalanista per al PP català i ha dit que Pujol i Maragall tenien "més prestigi" que Mas i Montilla.

Piqué no ha volgut posar en dubte la capacitat dels altres candidats per presidir la Generalitat, però ha destacat que "els que estem fent un esforç per parlar amb serietat dels problemes de veritat durant la campanya som nosaltres". A Roses, ja ha criticat el "cinisme polític" de CiU i el seu "tacticisme brutal", que, segons ell, "els està començant a passar factura". En aquest sentit ha recalcat que aquest tipus de polítics "no són de fiar".

L'agenda electoral del PPC s'ha vist lleugerament endarrerida a causa d'un incident que s'ha produït de matinada a la seva seu de Girona, en la qual uns desconeguts han tirat ous i pintura contra la façana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut